Reser du regelbundet?

Vi tror att det är viktigt att ha så enkla lösningar som möjligt, både i och utanför resandet. I vårt servicekoncept har vi valt att erbjuda våra kunder ett enkelt och prisvärt alternativ. Som frekvent resenär erbjuder vi buntbiljetter eller årskort/halvårskort. Du vet alltid på förhand vad resan kostar, betalar via faktura och reser biljettlöst. Välkommen ombord!

Buntbiljetter

Reser du eller ditt företag ofta? Med buntbiljetter bokar du smidigt via egen inloggning och du vet på förhand vad resan kostar. Biljetterna är ej personliga och kan utnyttjas av alla på företaget, är fullt flexibla och tillåter om- eller avbokning fram till 45 minuter innan avgång. Buntbiljetter är giltiga 12 månader från utfärdandedatum.

Beställ nu

Årskort/halvårskort

Med årskort/halvårskort reser du obegränsat under 12 respektive 6 månader. Biljetterna är fullt flexibla och tillåter om- eller avbokning fram till 45 minuter innan avgång. Årskort / halvårskort är personligt och giltigt 12 respektive 6 månader från utfärdandedatum.

Beställ nu

Charter

Genom vår charterservice erbjuds ni att hyra ett flygplan för privat bruk. Att chartra ett flygplan innebär att ni själva väljer var och när ni vill resa. Vi erbjuder hyra av en Fokker 50 med plats för 50 passagerare.

Beställ nu

Annonsering

Ni har möjlighet att marknadsföra er ombord på våra flygningar. Vi kan erbjuda er olika typer av annonseringsalternativ, vänligen kontakta oss för mer information.

Beställ nu

Ombordmagasin

I vårt ombordmagasin kan du som resenär läsa intressanta reportage samt artiklar om de senaste trenderna. Längst bak i varje nummer finner du dessutom en guide som ger dig våra bästa tips på de destinationer vi trafikerar.
Nummer 1 - 2015
Nummer 1 - 2016
Nummer 2 - 2016
Nummer 3 - 2016
Nummer 4 - 2016

Beställ nu